Музикални инструменти

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

 


Помощ
Как да платим
Как да купуваме
   
Персонални данни
Потребителска кошница
   
Поддръжка
E-mail
Най-често задавани въпроси
Абониране за новости по e-mail
design:mega pro design ltd.

· Плащанията в нашия виртуален магазин се извършват с услугите на CCNow. CCNow работи с 4 вида кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express, and Discover/Novus cards, както и с всички техни производни. След като натиснете , намираща се вляво от изображението на продукта, на екрана Ви ще се зареди страницата на CCNow с потребителската Ви кошница.
Продуктите, които събирате в нея са дадени във вид на таблица: В графата Description е поместено наименованието на продукта на английски език, в графата Price е дадена единичната му цена, в графата Qty се въвежда количеството, което желаете да закупите от съответния продукт. Ако не желаете да купувате този продукт, просто въведете 0 или оставете празно мястото в тази графа. След като промените някоя от стойностите в тази графа, натиснете , за да Ви се калкулира общата стойност на поръчката до момента. Падащото меню Shipping To : се отнася до географското място, където ще бъде доставен продукта. Grand Total: показва общата сума на поръчката до момента.
Ако след приключване с този продукт желаете да закупите още, ще трябва да ги добавите в своята кошница. Това става с натискане на бутона , в долния десен ъгъл на страницата. Тази операция Ви връща отново в магазина, за да направите своя избор. Ако сте в магазина и не желаете да добавяте повече продукти към кошницата си и искате да приключите с покупката, натиснете иконката , намираща се в горния десен ъгъл или щракнете с мишката върху надписа "Потребителска кошница" вляво. След като Ви се зареди страницата на CCNow, ако желаете да пристъпите към плащането натиснете . Ще Ви се появи страница на CCNow с формуляр на стандартната процедура за разплащане с кредитна карта в CCNow.


Условия за търсене
 
Категория

Подкатегория

Инструмент


 
   
 

Информация за: