Изкуство

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь Ю Я

 


Помощ
Как да платим
Как да купуваме
   
Персонални данни
Потребителска кошница
   
Поддръжка
E-mail
Най-често задавани въпроси
Абониране за новости по e-mail
design:mega pro design ltd.

Можете да направите запитване за желания от Вас продукт с e-mail в свободен текст.
Приемаме с радост също и всички коментари, критики и предложения.

Каталог на продуктите ще бъде готов скоро.

Връщане към началната страница
Смяна на език
Преминаване в друг магазин
Търсене
Купуване
Информация за продукта
MP3 демо
Топ 5 Албуми
Други


· За да се върнете в началната страница натиснете , в горния ляв ъгъл.

· Смяна на английски език - след щракване с мишката върху иконката , в горния десен ъгъл.

·Преминаване в друг магазин - щраква се с мишката върху иконката за влизане в Музикален магазин, в Магазин за изкуство и върху в Магазин за музикални инструменти, намиращи се горе вдясно.

· Търсене може да се направи по два начина:
1. При щракване с мишката върху някоя от буквите от азбуката, изброена по-горе, излиза списък на всички продукти със съответната начална буква по категория "Албум".
2. По условия за търсене: В текстовите полета "Артист", "Песен", "Албум" се въвежда условието, според което ще се търси. Полетата "Стил" и "Подстил" са падащи менюта и дават възможност за избор от изброените категории. За да започне търсенето се натиска . Търсене може да се осъществи и без условия. Тогава се извежда списък на всички продукти в магазина. Когато се търси на латиница е необходимо думите да се изписват според таблицата за латинските съответствия на буквите на кирилица в сайта.

· "Купуване" - За да купите желания от Вас продукт, просто щракнете с мишката върху иконката , намираща се вляво от изображението на продукта.

· "Подробна информация" за продукта можете да получите като щракнете с мишката върху иконката , намираща се вляво от изображението или върху самото изображение.

· Част от албума можете да чуете в MP3 формат след като натиснете

· За да получите информация за най-продаваните албуми в сайта, щракнете с мишката върху заглавието на кой да е от тях, под логото , в долния десен ъгъл.

· Други
- Препоръчваме Ви, при работата си да използвате само средствата за движение и търсене по сайта, които са предоставени и да намалите до минимум използването на функцията Back на Internet Explorer. Вместо това, можете да използвате за връщане от CCNow в магазина и иконката за връщане към началната страницаУсловия за търсене
 
Артист:

Категория

Подкатегория

Творба